Zo werkt de Appie app van Albert Heijn

Afgelopen week schreef ik een artikel over de Lidl Plus app. Soms krijg je dubbele spaarzegels als je de Appie App gebruikt om digitaal zegels te sparen voor de spaaracties van Albert Heijn. Tijd voor een uitleg van de Appie app.

De Appie app van Albert Heijn

de Appie app van Albert Heijn

De Appie app van Albert Heijn werd in 2009 geïntroduceerd voor Android en iOS. Je kan het volgende met de Appie app:

  • Bonusaanbiedingen bekijken
  • Persoonlijke aanbiedingen bekijken
  • Spaarzegels sparen voor spaaracties
  • Recepten bekijken
  • Een boodschappenlijstje maken
  • Kijken welke producten in jouw ‘Appie’ verkocht worden
  • Je bonuskaart bekijken (en scannen in de winkel)
  • Online boodschappen bestellen
  • Zelfscannen in de Albert Heijn winkel

Geld besparen met de Appie App

Persoonlijke bonusaanbiedingen

Zodra je de Appie app geïnstalleerd hebt en je bent ingelogd, kan je je bonuskaart toevoegen. Als je dit gedaan hebt krijg je vanaf dat moment iedere week een stuk of 6 (soms meer) aanbiedingen die alleen met jouw bonuskaart geldig zijn. Soms zijn dit producten die je eerder gekocht hebt, soms is het een nieuw product om te proberen. Ik eet best wel vaak mexicaans, dus ik was super blij dat ik vorige week alle AH wraps als persoonlijke bonus had!

Dubbele spaarzegels voor de spaaractie

Spaarzegels via de Appie app

Met de Appie app kan je ook digitaal zegels sparen bij spaaracties. Als je dat doet krijg je soms dubbele spaarzegels. Hoe maak je gebruik van digitaal sparen? Ga in het ‘ontdek’ menu naar ‘digitaal sparen’ en klik op de banner. Vanaf dat moment spaar je de zegels digitaal bij je aankoop bij Albert Heijn. Ook kan je samen sparen door zegels naar elkaar te sturen via een spaarverzoek.

Lees ook: Zo vind je de goedkoopste internetprovider voor thuis!

Hoe kijk je of ze een product verkopen in een Albert Heijn winkel?

Met de Appie App kan je ook kijken of een product verkocht wordt bij de Albert Heijn waar je graag komt. Ga daarvoor naar ‘mijn lijst’ en voeg de producten toe. Producten toevoegen doe je door de naam van het product toe te voegen. Als je een algemene term intypt zoals bijvoorbeeld ‘brood’ moet je nog even het gewenste product selecteren. In mijn voorbeeld zoek ik ‘Turkse pizza vega’ en AH Zoete aardappelfrites.

Vervolgens druk je bovenaan op de voetstapjes (sorteren op looproute) en kies je een winkel uit de buurt. Als het product verkocht wordt in de winkel, staat er ‘gesorteerde boodschappen’ en worden jouw boodschappen gesorteerd op de looproute van de winkel. Als een product niet verkocht wordt in de winkel van je keuze dan staat er ‘Niet verkrijgbaar in deze winkel’. Een functie die ik zelf superhandig vind.

De Appie app is gratis voor Android of iOS. Dit artikel bevat geen advertenties. Volg Krijghet.nl ook op Facebook.