Korting met de Lidl Plus App

Korting met de Lidl Plus app

Ik was afgelopen zomer in Berlijn, en bij de kassa van een Lidl daar viel mijn oog op een voucher met daarop ‘Korting voor vaste klanten met Lidl Plus’. Ik heb de folder meegenomen en ik kwam er achter dat dat (op dat moment) alleen gold voor Duitse klanten in Duitse Lidl supermarkten.

Nu ben ik best wel fan van de A-merken van Lidl en van de lage prijzen die ze hebben voor groente en fruit dus ik kom af en toe wel eens in bij de Lidl hier in Hilversum. Maar ik was best wel teleurgesteld dat we in Nederland nog geen Lidl plus hadden. Tot vandaag! Want toen ik vanochtend in de Google Play store keek, stond de Lidl Plus app ineens tussen de beschikbare apps. Ik heb hem natuurlijk meteen gedownload en ben naar de Lidl gegaan. Daar kreeg ik voor het eerst €1,20 korting met de Lidl Plus app!

Wat kan je ermee?

Lidl Plus uiterlijk

Met de Lidl Plus app krijg je extra aanbiedingen bovenop de folder aanbiedingen van Lidl. Een beetje zoals de persoonlijke bonus van Albert Heijn. Er zijn kortingscoupons en er zijn Lidl Plus aanbiedingen. Ook kan je je kassabon digitaal bekijken en is er op dit moment een kras-en-win actie. Die krijg je automatisch in beeld nadat je een aankoop gedaan hebt bij Lidl.

Kortingscoupons

Lidl Plus coupons

De kortingscoupons van de Lidl Plus app vind je boven in de app. Op dit moment heb ik bijvoorbeeld 23% korting op witte champignons, 1+1 gratis op een walnoten broodje, €1,- korting op zalm en 30% korting op hagelslag. Kortingscoupons moet je van tevoren activeren en kunnen eenmaal gebruikt worden voor maximaal 4 artikelen. Als je de coupon vergeet te activeren is de korting niet geldig.

Lidl Plus aanbiedingen

Lidl Plus aanbiedingen

Lidl Plus aanbiedingen gelden voor iedereen met de Lidl Plus app. Op dit moment zijn er 3 extra aanbiedingen voor Lidl Plus leden, namelijk: 20% korting op handsinaasappels 2kg, 23% korting op hollandse gouda plakken en 25% korting op pistachenoten.

Lees ook: Zo krijg je 15 euro korting op je hotelovernachting.

Kassabon bekijken

Lidl Plus kras en win actie

Alle kassabonnen van je aankopen worden digitaal bewaard in de Lidl Plus app. Zo kan je precies zien wat je uitgegeven hebt en als je bijvoorbeeld een apparaat koopt of een product is niet goed, dan heb je altijd de kassabon bij je voor eventuele garantie.

Kras-en-win actie

Op dit moment is er ook een krasactie. Ik weet niet precies wanneer je een kraslot krijgt, maar ik kreeg een kraskaart nadat ik boodschappen gedaan had. Wat ik gewonnen heb? 30% korting op een koffiebroodje (lekker!).

Download nu voor Android of iOS. Dit artikel bevat geen advertenties. Volg krijghet.nl op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen.

2 Comments

  1. Ria 13 oktober 2019 Reply

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.