Wat is de goedkoopste internetprovider?

Wat is de goedkoopste internetprovider? Dat vragen veel mensen zich af, want jij wilt natuurlijk ook de laagste prijs voor Internet, TV en misschien ook vast bellen. Via onze website vind je de goedkoopste internetprovider en kan je zelf kiezen of je alleen internet wil of ook TV en eventueel bellen.

Providers vergelijken

Voor het beste internet voor thuis kan je verschillende providers vergelijken. In Nederland hebben we een paar bekende providers, zoals T-mobile, Tele2, Ziggo, KPN en Telfort. Ook zijn er minder bekende providers die soms scherpe aanbiedingen hebben!

Bedenk eerst wat je nodig hebt

Wil je alleen internet? Of ook televisie en telefonie? Welke snelheid heb je nodig? Het is handig om voor jezelf duidelijk te hebben wat je nodig hebt voordat je op zoek gaat naar een nieuwe internetprovider.

Lees ook: Zo vind je de beste autoverzekering.

Welke snelheid voor normaal gebruik?

Wil je alleen een beetje surfen op internet en ga je geen filmpjes op internet zetten, dan is een ADSL verbinding van 20 Mbit vaak genoet. Je hebt dan geen uploadsnelheid nodig. Ga je vaak filmpjes uploaden op YouTube of ergens anders? Dan is het slim om 20/20 Mbit te nemen of 50/50 Mbit.

Wil je ook TV?

Een basis televisiepakket heeft vaak gewoon de zenders die je nodig hebt. Bespaar geld door niet allemaal extra opties bij je TV-pakket te nemen. Voor sommige mensen is een opnemen pakket handig, maar tegenwoordig kan je ook alles terugkijken via uitzending gemist.

Vaak ook goedkoper om over te stappen

Vaak is het goedkoper om over te stappen op een nieuwe provider als je al heel lang bij dezelfde provider zit. Je kan dan besparen omdat een bedrijf vaak voordeel geeft als je nieuwe klant bent.

Internet vergelijken

Internet vergelijken

Krijghet.nl werkt voor internet vergelijken samen met Pricewise. Via onze speciale link krijg je extra korting op als je besluit een internetpakket te bestellen bij deze site. Vind de goedkoopste internetprovider met pricewise.