Gratis geld: Krijg €25,- helemaal gratis

Gratis geld, bestaat dat? Jazeker, vandaag laat ik je zien hoe je €25,- gratis krijgt zonder daar heel veel moeite voor te moeten doen. Ik heb dit zelf ook gedaan en hiermee dus gratis geld verdient.

Gratis rekening en gratis pasje

Gratis geld

Hoe dit werkt? Je vraagt eigenlijk een prepaid Mastercard aan bij Monese. Dit is een gratis betaalkaart die alleen werkt als er geld op staat. Deze Mastercard kost geen geld (er zijn ook geen maandelijkse kosten) en betalen met deze kaart kost ook niks extra. Voor het verzenden van de kaart naar jouw adres betaal je ook niks. Het voordeel van deze kaart is dat je er wereldwijd mee kan betalen, maar dat je niet in de min kan komen te staan. Je kan alleen geld uitgeven dat daadwerkelijk op de kaart staat. Zo kan je ook niet opgelicht worden bij bijvoorbeeld hotels en autoverhuurbedrijven op vakantie.

Hoe verdient dit bedrijf geld?

Naast de gratis rekening heeft Monese ook een betaalde rekening met allerlei extra’s. Ze hopen natuurlijk dat jij overstapt op een betaalde rekening in plaats van de gratis rekening. Maar zolang je gewoon de gratis rekening houdt kost het jou niks!

Lees ook: Zo bespaar je op je belkosten.

Aanmelden bij Monese

Hoe werkt het precies?

  1. Klik op deze link om je aan te melden en vul je telefoonnummer in.
  2. Download de app op je smartphone via de sms-link.
  3. Meld je aan met de code ‘JUAND533’ om €25,- gratis te krijgen
  4. Zet een klein bedrag (bijvoorbeeld 10 euro) op de kaart.
  5. Vraag de gratis mastercard aan. Nadat je de kaart binnen hebt en je doet één betaling bij een winkel, krijg je €25,- gratis op de kaart.

Gratis geld

Op deze manier krijg je dus €25,- gratis. Waar ga jij de €25,- voor gebruiken? laat het weten in een reactie of op Facebook.

One Comment

  1. Dolores Carmona Avila 19 oktober 2019 Reply

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.