Besparen op je belkosten

Goedkoopste Sim-only

Besparen op je belkosten is eenvoudiger dan je denkt. Er zijn zoveel verschillende aanbiedingen dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Ik heb een overzicht voor je gemaakt met de goedkoopste opties. Kijk eerst naar wat voor gebruiker jij bent voordat je een keuze maakt.

Ik heb express de grote providers buiten beeld gelaten omdat je daar altijd te veel betaald. Via de opties op deze site bel je altijd via het netwerk van KPN, Vodafone of T-mobile.

Juan

Weinig bellen en weinig internet

Als je weinig belt en altijd bereikbaar wil zijn via Whatsapp is een abonnement vaak voordeliger dan pre-paid. Dit abonnement is voldoende om Whatsapp een maand lang te gebruiken en af en toe wat op te zoeken op internet.

Simpel – 50 belminuten en 250 MB internet voor € 2,50

Een beetje bellen en wat meer ineternet

Wil je zorgeloos Whatsappen en foto’s versturen en bel je af en toe in Nederland? Dan is dit abonnement wat voor jou!

Simpel – 100 belminuten en 1 GB internet voor € 6

Best veel bellen en overal internetten

Bel je elke maand veel met je vrienden of familie en wil je daarnaast ook altijd bereikbaar zijn, foto’s versturen en ontvangen en af en toe wat streamen op internet? Dan is dit abonnement perfect voor jou!

Simpel – 500 belminuten en 2 GB internet voor € 7,50

Onbeperkt en veel internetten

Wil je overal onbeperkt kunnen bellen en daarnaast ook lekker veel internet gebruiken? Met dit abonnement kan je zorgeloos bellen en 5 GB internet is genoeg om af en toe te youtuben, je Facebook en Instagram te checken en om veel dingen op te zoeken.

Simpel – Onbeperkt bellen en 4 GB internet voor €10,-

Lebara – Onbeperkt bellen en 5 GB internet voor €10,-

Onbeperkt bellen en 7 of 10 GB internet

Wil je onbeperkt bellen en zorgeloos internetten? Bij Lebara kan je ook nog kiezen voor grote bundels met 7 of 10 GB internet. Je kan kiezen tussen een contract voor 2 jaar of een maandelijks opzegbaar abonnement

Lebara – Onbeperkt bellen en 7 GB internet voor €15,-

Lebara – Onbeperkt bellen en 10 GB internet voor €20,-

Besparen op je belkosten

Zo makkelijk is het om te besparen op je belkosten. Dit bericht wordt zo nu en dan geupdate met nieuwe aanbiedingen. Volg Krijghet ook op Facebook om op de hoogte te blijven!