1 TB data opslag in de cloud voor €36,40 levenslang

Data opslag in de cloud is handig, omdat je altijd overal bij je bestanden kan en als je computer een keer kapot gaat (of gestolen wordt) heb je altijd nog een backup van je bestanden

Alternatief voor Dropbox

Iedereen kent natuurlijk Dropbox, Onedrive en Google Drive. Als je een gratis account hebt bij bijvoorbeeld dropbox kan je 2 GB aan data opslaan. Met een paar foto’s en documenten is dat zo vol. Wel kan je ruimte ‘verdienen’ met het uitnodigen van vrienden, tot maximaal 16 GB. Maar ook dan heb je niet genoeg ruimte om al je foto’s, video’s en eventueel muziekbestanden op te slaan.

Polar Backup

1 TB data opslag in de cloud voor €36,40 levenslang

Polar Backup is een bedrijf dat zit in Helsinki (Finland). Via Stacksocial hebben ze nu een wel heel aantrekkelijke aanbieding. Je kan 1 TB aan data opslaan in de cloud (dat is 1000 GB) en normaalgesproken kost dat $39,99 per jaar (dat is €36,40). Via deze speciale link kan je nu een levenslang account krijgen voor dezelfde prijs als een jaar backup (dus voor €36,40 heb je levenslang een harde schijf van 1 TB tot je beschikking in de cloud).

Wat krijg je allemaal bij Polar Backup?

Je krijgt:

  • Automatische backups van je harde schijf of externe schijven
  • Je bestanden blijven voor altijd staan (tot jij ze verwijderd)
  • Apps voor je Windows, Mac, iOs of Android apparaat
  • Gebruik je eigen AES 256 encryptie wachtwoord
  • Versies van bestanden vergelijken
  • Polcar Backup voldoet aan de GDRP eisen voor privacy (en daarmee ook aan de AVG).

1 TB data opslag in de cloud voor €36,40 levenslang

Twijfel je nog of je 1 TB data opslag in de cloud voor €36,40 levenslang moet nemen? Je bespaart enorm veel geld als je nu bijvoorbeeld een abonnement hebt bij Dropbox, iCloud of Onedrive. Deze accounts kunnen allemaal de deur uit als je je aanmeldt voor 1TB levenslange opslag bij Polar Backup.

Maak gebruik van deze aanbieding.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.