Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken is handig als je een nieuwe autoverzekering nodig hebt of je wil kijken of je geld kan besparen door over te stappen op een andere autoverzekering.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken

Er zijn zoveel verschillende websites om je autoverzekering te vergelijken dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Op krijghet.nl help ik je op de beste autoverzekering te zoeken. Want een goede autoverzekering is goedkoop maar moet ook goed zijn!

Verschillende soorten autoverzekeringen

Je hebt een WA-verzekering, WA-Casco en WA-plus verzekering. Hier zal ik het verschil uitleggen.

Lees ook op Krijghet.nl: Zo vind je de beste provider voor internet en TV.

WA-verzekering

Als je WA-verzekerd bent, ben je alleen verzekerd voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Dit is een verplichte verzekering in Nederland voor autobezitters. Met de WA-verzekering ben je verzekerd voor schade die je veroorzaakt aan andere voertuigen.

WA-plus of WA + beperkt casco

Dit is een WA-verzekering met extra’s zoals diefstal en inbraak, brand en storm en ruitschade. Kijk goed op je polis om te kijken wat er allemaal onder de beperkt casco valt.

All-risk of WA + volledig casco

Bij All-risk ben je verzekerd voor alles uit de WA-plus verzekering en daarnaast ook voor schade aan je eigen auto.

Welke verzekering moet ik nemen?

Krijghet werkt samen met pricewise voor het zoeken van de beste en de goedkoopste autoverzekering. Klik hier om de beste autoverzekering te vinden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.