Gratis olijfolie (50 ml) van Gkazas

Gratis olijfolie in een mini blikje (50 ml) van Gkazas. Bestel nu via de website van Gkazas een gratis blikje olijfolie en krijg het kosteloos thuisgestuurd. Ook heb ik voor je uitgezocht wat de goedkoopste Extra Vierge olijfolie is.

Olijfolie om van te genieten

gratis olijfolie

Olijfolie is lekker, en je kan er enorm veel verschillende dingen mee doen. Gebruik het eens door de salade, om stokbrood in de dippen of gewoon los op een geroosterde boterham! De beste keuze om koud te gebruiken is extra vierge olijfolie. En dat is precies wat in dit blikje zit.

Gratis olijfolie uit Griekenland

Het is natuurlijk wel maar een heel klein blikje, en 50ml heb je zo opgemaakt. Maar het gebaar is leuk. Ik heb er ook eentje besteld, gewoon even om te proeven. Bestel hier je gratis blikje (50ml) olijfolie.

Lees ook: Dit kreeg ik allemaal gratis of heel goedkoop met cashback deals

Wat is de goedkoopste olijfolie?

Dan meteen even een kleine vergelijking, voor de echte krijghet.nl liefhebber, omdat deze olijfolie natuurlijk veel te duur is. Hier een overzicht van olijfolie die verkrijgbaar is in Nederlandse winkels:

WinkelMerkPrijsafbeeldinglink
Albert HeijnAH Basic olijfolie extra vierge€4,99 per literBekijk productinformatie
DirkGoldsun olijfolie extra vierge€4,09 per literBekijk productinformatie
JumboJumbo extra vierge olijfolie€4,99 per literBekijk productinformatie
LidlPrimadonna olijfolie extra vierge€4,99 per literN/A
AldiLa Villa olijfolie extra vierge€5,29 per literBekijk productinformatie
NettoramaLa Española olijfolie Extra Vierge€3,98 per liter (van 10 t/m 16 februari 2020)Nettorama Actiekrant (van 10 tot en met 16 februari 2020)

In bovenstaande tabel is te zien dat op dit moment de olijfolie van de Nettorama de goedkoopste van Nederland is. Deze aanbieding is alleen deze week geldig.

Bakken en braden met extra vierge?

Extra vierge olijfolie is olijfolie van de eerste persing. Deze olijfolie wordt dus koud geperst. Extra vierge olijfolie is de beste kwaliteit olijfolie die beschikbaar is. Bij verhitting gaat de lekkere smaak die deze olijfolie heeft verloren. Ook kunnen er bij verhitting van extra vierge olijfolie kankerverwekkende stoffen vrijkomen.

Kijk uit met Italiaanse olijfolie

Als je olijfolie koopt die uit Italië komt, kan het wel eens zijn dat het goedkopere olijfolie is die uit andere landen geïmporteerd is. Bron: NOS (2019) AD (2019). De olijfolie die je gratis kan bestellen via de website van Gkazas komt uit Griekenland. De flessen olijfolie uit de tabel komen voornamelijk uit Spanje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.