Reisverzekering

Vind een reisverzekering die bij jou past.

[daisycon_reis mediaid=”212604″ amount=”15″ view=”all” float=”right”]

Reisverzekering voor jou

Als je op vakantie gaat wil je graag goed verzekerd zijn. Alle verzekeringsmaatschappijen bieden paketten aan waarbij je uit verschillende opties kan kiezen. Wil je bijvoorbeeld wel of geen annuleringsverzekering, wil je alleen bagage gedekt hebben of wil je ook eventuele medische kosten gedekt hebben. Uiteraard betaal je voor minder verzekerde onderdelen ook een lager tarief.

Pechhulp verzekerd

Bij een aantal reisverzekeringen kan je ook kiezen voor pechhulp in het buitenland. Dat is te vergelijken met de pechhulp die je bijvoorbeeld bij de ANWB in Nederland krijgt. De pechhulp bij een reisverzekering geldt vaak alleen voor pech onderweg naar een bestemming in het buitenland.

Lees ook: Vind de laagste prijs voor je hotelovernachting.

Kortlopende of doorlopende verzekering

Vaak is een doorlopende reisverzekering goedkoper dan een kortlopende. Als je echt maar een paar dagen op reis gaat is een kortlopende verzekering misschien goedkoper maar vanaf een week of anderhalve week loont het al snel om een doorlopende verzekering te nemen. Vaak kan je deze verzekering na een jaar dagelijks opzeggen (zonder opzegtermijn).

Europa of werelddekking

Bij het afsluiten van de verzekering moet je kiezen tussen europa- of werelddekking. Natuurlijk heeft dat invloed op de premie. Als je alleen op Europa op vakantie gaat kies je voor Europa, als je verder weg op reis gaat kies je voor werelddekking.

Persoonlijke tip

Wat ik een keer gedaan heb is direct na het afsluiten van een verzekering hem meteen opgezegd voor na dat jaar, zodat je dat niet vergeet. Zet er dan wel duidelijk bij dat je hem wil opzeggen vanaf volgend jaar.

Hulp bij het vinden van een reisverzekering

Een goede reisverzekering vind je bij Kijghet.nl. Wij hebben een overzicht van verschillende verzekeringen voor op reisĀ op een rijtje gezet. Vul je gegevens in en vind een reisverzekering die bij je past.